Vragen? Bel 023 - 525 7887 of stuur een mail naar info@kanishaarlem.nl
Vragen? Bel

Alles voor bedrijven

De aankleding van uw kantoor of bedrijfsruimte is erg belangrijk: uw klanten moeten zich prettig en comfortabel voelen. Wij helpen daarom graag om op een eenvoudige manier de gewenste sfeer te creëren met kunst of door in te lijsten.

U kunt kunst kopen, maar ook lenen zodat u uw ruimte regelmatig kunt verfrissen. We hebben met onze kunstuitleen de mogelijkheid om voor bedrijven full-service te werken. U kunt zelf aangeven wat u wel en niet wilt regelen. U kunt zelf kunst uitzoeken maar wij kunnen ook kunstwerken aanleveren in de door u aangegeven stijl en prijsklasse. Het is ook mogelijk om via de collectie op de website medewerkers zelf te laten kiezen, waarna u de uiteindelijke selectie maakt. Uiteraard kunt u de keuze ook volledig aan ons uitbesteden, wij kijken in uw bedrijf wat past en kiezen elke periode nieuwe kunstwerken uit. Wisselen kan elk kwartaal maar ook jaarlijks of op nog andere termijnen.

Schilderijen ophangen

Een ophangsysteem kan een makkelijke oplossing zijn om uw schilderijen netjes op te hangen. Het verplaatsen van kunstwerken en het wisselen van de collectie gaat heel gemakkelijk zonder steeds opnieuw gaten in de muur te hoeven maken. In het geval van een systeemplafond kan er zelfs een schilderijophangsysteem worden geïntegreerd.

Het is mogelijk om speciale anti-diefstal-haken te gebruiken, waardoor een lijst niet zomaar van de muur kan worden gehaald. Voor advies op maat komen wij uiteraard bij u langs.

Inlijsten

Onze organisatie is zodanig ingericht dat we zonder problemen grote projecten aankunnen maar ook het inlijsten van een oorkonde of directiefoto doen wij graag. Denkt u ook aan het inlijsten van  relatiegeschenken. Normaal gesproken leveren wij binnen 8 werkdagen; spoedklussen zijn mogelijk. We zijn klein genoeg om snel iets voor u tussendoor te kunnen doen en groot genoeg om de juiste connecties te kunnen aanspreken als een bestelling snel in huis moet zijn.

Onze galerie is makkelijk te bereiken met de auto en we beschikken over een bestelbus om bij u langs te komen.

Laat je inspireren

alles-voor-bedrijven
inspiratie zakelijk
inspiratie zakelijk 2
inspiratie zakelijk 3