Vragen? Bel 023 - 525 7887 of stuur een mail naar info@kanishaarlem.nl
Vragen? Bel

Alles Voor Thuis

De sfeer in huis bepaalt voor een groot deel of u zich thuis voelt. Daarom helpen wij graag met het vinden van de juiste kunstwerken of lijsten om uw huis nog persoonlijker te maken. In onze winkel hebben wij verschillende stijlen kunst waardoor u geïnspireerd kunt worden. Op het gebied van lijsten hebben wij alles van klassiek tot hypermodern.

Bent u op zoek naar een kunstwerk, orgineel geschilderd of een zeefdruk, dan bent u bij ons welkom om te komen kijken en vrijblijvend te proberen. Wij gaan regelmatig met een aantal kunstwerken bij onze klanten langs. In uw eigen huis met uw eigen spullen, weet u vaak meteen welke keuze de beste is, terwijl er in de winkel soms nog wat twijfel bestaat. Of u uiteindelijk gaat huren of kopen maakt niet uit; het is een service die wij graag verlenen om tevreden klanten te hebben.

In onze ambachtelijke lijstenmakerij met moderne technieken lijsten wij al jaren kunstwerken, foto’s en borduurwerken in en spannen wij doeken. Wij hebben een collectie lijsten naar de laatste mode; een breed assortiment houten en aluminiumlijsten in heel veel kleuren en stijlen. Uiteraard met bijpassend passe-partout, keuze uit verschillende glassoorten en kunststof en altijd netjes afgewerkt met een draad of ophanghaakje.
Wissellijsten in uiteenlopende standaard maten hebben wij op voorraad en een bijpassend passe-partout snijden wij voor u op maat. Spiegels kunnen wij op elke gewenste maat leveren, met en zonder geslepen facetrand.

Wij vinden het belangrijk om het kunstwerk of de inlijsting onbeschadigd bij u thuis te krijgen. Past het niet in uw auto of heeft u geen vervoer, dan bezorgen wij het op uw woonadres.

Advies over een schilderijophangsysteem geven wij u ook graag. Er zijn veel verschillende soorten op de markt met allemaal hun unieke eigenschappen; er past altijd wel iets bij uw specifieke wensen. Er zijn systemen die gemaakt zijn om zo min mogelijk op te vallen en ook systemen die juist een accent geven aan de muur. Lees er alles over op de specifieke pagina . Ook is er een mogelijkheid om verlichting te integreren in het ophangsysteem. In de winkel vindt u hiervan een aantal voorbeelden.

Laat je inspireren

IMG_6765
Staircase And A Table
IMG-20210205-WA0002
IMG-20210202-WA0001