Vragen? Bel 023 - 525 7887 of stuur een mail naar info@kanishaarlem.nl
Vragen? Bel

Kunstuitleen Haarlem

Woon je in Haarlem en wil je kunst aan de muur? Probeer dan eens kunstuitleen. Onze galerie in Haarlem-Noord heeft een ruime keuze in verschillende stijlen en formaten. Kom gemakkelijk binnen lopen zonder afspraak, haal je kunstwerk voor de deur op en ga genieten.

Kunstuitleen Haarlem is een laagdrempelige manier om je huis te vullen met mooie schilderijen. Je betaald per maand de huur voor het kunstwerk dat jij hebt gekozen. Kies je voor sparen? Dan betaal je minder huur en spaar je daarnaast een tegoed op voor aankoop. Lees er alles over op de pagina kunst huren en kopen.

Heb je een mooie jaren dertig woning met een kamer en suite? Dan heb je 2 mooie losse kamers die je elk een eigen kunstwerk kunt geven. De muren zijn dan misschien niet overdreven groot. Kies je dan juist voor 1 groot kunstwerk, of neem je een collage van diverse maten en stijlen? Met kunstuitleen probeer je dat gewoon uit!

Heb je juist een nieuwbouw appartement met grote vrije wanden? Dan kan je kiezen voor een mooi grkunst boven de bankoot pronkstuk aan de wand. Zo’n kunstwerk kan dan groot en krachtig zijn, dus de kleuren mogen best wat aanwezig zijn als er ruimte is voor een sfeerbepaler. Kijk bijvoorbeeld alvast bij de grotere kunstwerken via de collectie.

Welke huis je ook hebt, wij hebben altijd een passende oplossing. Advies nodig? Neem foto’s mee, of maak een afspraak voor een proefplaatsing.

Denk je ook alvast na over hoe je het kunstwerk gaat ophangen? Wil je graag wisselen, dan kan een schilderij ophangsysteem uitkomst bieden. Dat is 1x monteren en daarna eenvoudig wisselen door de draden en haken te verstellen en de schuiven naar de gewenste plaats.

 

Woon je niet in Haarlem, maar wil je wel lid worden van de kunstuitleen? Geen probleem uiteraard! Wij houden geen grenzen aan.