Vragen? Bel 023 - 525 7887 of stuur een mail naar info@kanishaarlem.nl
Vragen? Bel

Kunstuitleen Velsen

Kunst lenen en kopen doe je het liefst in de buurt. Kanis Kunst en Lijsten Haarlem zit al meer dan 50 jaar in Haarlem-Noord en heeft een ruime collectie kunst om uit te kiezen, Kunstuitleen is makkelijk te regelen: kiezen, kiezen en meenemen of laten bezorgen, want we rijden de hele gemeente Velsen door. 2x kiezen? Ja: eerst een kunstwerk en daarna de methode van lenen. Alleen huren, of liever ook nog sparen.

Ook makkelijk lid worden van kunstuitleen dichtbij Velsen? Kom langs in de Cronjéstraat Haarlem of kies alvast een kunstwerk via de website. Onze hele collectie is beschikbaar om te lenen, dus welke smaak en stijl je ook hebt: we hebben altijd iets passends!

Welke reden je ook hebt om te gaan lenen, je hebt altijd plezier van een van de opties. Kies je voor alleen huren, omdat je graag blijft wisselen in je interieur en je daar ook steeds je kunstwerk op aanpast? Of kies je voor huren en sparen, omdat je graag in alle rust wilt proberen wat het beste bij je past? Huren en snel sparen is aantrekkelijk als je snel eigenaar van een kunstwerk wilt worden, maar nog niet helemaal zeker bent van je keuze, of als je gespreide betaling aantrekkelijker vind. Kijk hier verder voor de mogelijkheden en voorwaarden. 

We denken graag met je mee. Dat kan door ons in de galerie te vragen om mee te denken in het bepalen van de juiste grootte van het kunstwerk, maar ook door ons mee te nemen in je interieur door foto’s mee te nemen. We komen op aanvraag ook bij je thuis met een aantal kunstwerken, zodat je thuis kunt kiezen wat het mooist staat.

Kom langs in de galerie of bekijk eerst de collectie online. Van harte welkom!