Vragen? Bel 023 - 525 7887 of stuur een mail naar info@kanishaarlem.nl
Vragen? Bel

Kunstuitleen

Op zoek naar mooie kunst voor in je huis of kantoor? Kunst lenen via de kunstuitleen is dè manier om eens rustig uit te proberen waar je blij van blijft. Je zit nergens aan vast, doordat je kunt kiezen uit de hele collectie en eenvoudig na drie maanden kunt ruilen. Het maandbedrag is afhankelijk van het kunstwerk dat je in huis hebt.

Kunstuitleen past bij heel veel mensen: je wilt eerst proberen voordat je aankoopt of je past regelmatig je interieur aan. Je wilt de kosten liever spreiden. Je gaat over niet al te lange tijd verhuizen, maar hebt geen zin om tot die tijd tegen een kale muur aan te kijken. Of… Voor al deze opties zijn er fijne manieren om kunst te lenen, want je kan alleen huren, maar ook huren en sparen.

Zo werkt het:

Kom langs in onze galerie of kies alvast een schilderij via de collectie. Wij helpen je graag kiezen, zodat het kunstwerk dat je bij ons huurt perfect bij je smaak en je inrichting past. Blijf je toch twijfelen, of wil je het gewoon eens thuis zien? Wij komen langs voor een proefplaatsing! Kies dan een aantal schilderijen uit, maak een afspraak waarbij wij langskomen met de kunst van je keuze. Wij houden ze tegen de wand, zodat je kunt zien welke je het mooist vind. Advies nodig? Ook dat geven wij graag.

Kunstuitleen is ook fijn als je graag je interieur regelmatig aanpast. Nieuwe accessoires of nieuw behang? Dan kom je gewoon langs voor een nieuw kunstwerk om dat ook weer perfect te laten passen.

Wij staan voor je klaar als je woont in Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Heemstede, Aerdenhout, Zandvoort, IJmuiden, Velserbroek, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Bentveld, IJmuiden, maar ook voor de rest van Noord-Holland. Kunst uitzoeken en reserveren kan namelijk ook eenvoudig online, zodat je niet voor niets naar ons toe komt rijden.