Vragen? Bel 023 - 525 7887 of stuur een mail naar info@kanishaarlem.nl
Vragen? Bel

Minirail

Dit schilderijophangsysteem dat aan de wand wordt bevestigd is slechts 16mm breed. De minirail van STAS is een toonaangevend product als het gaat om minimalisme. Doordat deze rail zo smal is, valt het nauwelijks op en toch doet de draagkracht van 25kg per meter niet onder voor andere rails. Dit prijzenwinnende ontwerp kunnen wij uit voorraad leveren.

De montage is door de speciaal hiervoor ontwikkelde schroeven eenvoudig. Voor een degelijke ophanging boort u de gaten voor en gebruikt u een passende plug. De schroeven zijn er met een gewone schroefkop, maar ook als torxschroef.

De rail is leverbaar in wit en aluminium in twee of drie meter lengte. Koppel de stukken rails, zodat de hele wand van een doorlopend systeem wordt voorzien; zelfs een doorlopende hoek is mogelijk. Op maat maken gaat eenvoudig met een ijzerzaagje.

Om het kunstwerk daadwerkelijk op te hangen zijn draad en een haak nodig. De draden met een cobrahaak aan het uiteinde worden gemakkelijk in de rail geklikt, op iedere gewenste plaats. Deze zijn leverbaar in doorzichtig perlon en staalkabel. Kies een haak passend bij de maat en het gewicht van het kunstwerk. Grotere kunstwerken hangen fijner aan twee draden.

De minirail in het echt zien? We hebben dit systeem als voorbeeld liggen en het hangt in onze winkel. Wij zijn er zelf heel tevreden over, omdat we alles er aan kunnen hangen wat we maar willen. Wij wisselen waarschijnlijk vaker dan dat u thuis doet en dat is zo heerlijk eenvoudig dat we ons soms afvragen hoe wat dat vroeger deden…

Vergelijk het gemakkelijk met de andere systemen uit het assortiment.