Vragen? Bel 023 - 525 7887 of stuur een mail naar info@kanishaarlem.nl
Vragen? Bel

Ophangrail met verlichting

Dat ene mooie kunstwerk vraagt om de perfecte lichtval. Die hoek van de woonkamer is te donker om de familiefoto mooi uit te laten komen. Een lampje direct op de lijst van een schilderij is te dichtbij. Een schemerlamp verlicht van onderaf, de plafondlamp hangt te ver weg… Zomaar een paar redenen om een ophangrail met verlichting te kiezen. Rail met verlichting zorgt er voor dat er licht komt op precies de plek waar het nodig is, terwijl de plek waar het gebruikt wordt flexibel is. Schilderij verplaatsen? Verlichting kan mee. Meer of minder schilderijen aan de muur? Pas het aantal armaturen eenvoudig aan.

De STAS multirail is een mooie oplossing als u graag verlichting wilt integreren met het schilderijophangsysteem. Er zijn diverse armaturen te verkrijgen in verschillende lengtes, te combineren met verschillende soorten lampen. Kanis is multirail trained en kan dus een professioneel advies geven om zo de meest geschikte ophangrail te kiezen.

Hoe het werkt? De stroomtoevoer van de ophangrail met verlichting gaat via een verbinding met het stopcontact aan het einde van de rails en wordt omgezet naar 12 Volt. Een snoer met stekker en adapter dus. Het is mogelijk om het geheel zelf samen te stellen door de diverse mogelijkheden met elkaar te combineren. Komt u gerust langs om het systeem in werking te zien en u te laten informeren over de mogelijkheden aan uw wand thuis. Wij hebben de verschillende armaturen voor u in huis, zodat u deze in het echt kunt bekijken.

Niet overal verlichting nodig, maar wel overal een ophangsysteem? Ook dat kan, want de rail is ook leverbaar zonder de mogelijkheid van stroomtoevoer.

Naast de STAS multirail hebben bij de Combi Rail Pro Light van ArtiTeq. Dit systeem met verlichting is eenvoudig in drie stappen te monteren. U kunt met dit systeem kiezen voor halogeen of LED spots en uit 2 armaturen, namelijk 50 en 70 cm lang.